Orchidee

Luchtwortels Orchidee Afknippen

Luchtwortels Orchidee Afknippen. Gewone wortels als u de orchidee uit de pot haalt kunt u de gewone wortels beoordelen. Een zo klein mogelijke pot nemen.

Orchideeëndokters Orchideeënvereniging 't Gooi from orchidee-gooi.nl

Luchtwortels gebruiken zijn de wortels van je orchidee aan het rotten? Je kunt ze dus afknippen, maar dat is niet noodzakelijk. Verpot de orchidee dan en zet hem op een iets koelere plaats tot hij weer gaat bloeien.

Dan Komen De Luchtwortels Goed Van Pas.

Als je vindt dat er teveel luchtwortels zijn, dan kun je de luchtwortels terugleiden naar het grondmengsel van de pot. Een uitgebloeide orchidee opnieuw tot leven brengen. Na de bloei kun je hem verzorgen.

Daarom Is Het Misschien Een Verrassing Voor Je Als Er Luchtwortels Ontstaan.

Verpot de orchidee dan en zet hem op een iets koelere plaats tot hij weer gaat bloeien. Als de wortels te compact (onder in de pot gedraaid) in de pot zitten moet de plant verpot worden. Hoi lucie, als deze plantjes groeien op de stengel bij een phaleanopsis kun je ze bij heel veel wortels op een gegeven moment afknippen en in orchidee grond planten.

Dit Is Ook Een Mooi Moment Om De Plant Te Verpotten.

Wellicht denk je dat deze er onverzorgd uit zien of dat ze in de weg zitten. Alleen als een wortel dood is, is het verstandig om hem weg te knippen. Voeg vervolgens het nieuwe substraat toe.

Kun Je Ze Gewoon Afknippen Om De Planten Er Wat Netter Uit Te Laten Zien?

De luchtwortels van een orchidee luchtwortels afknippen de luchtwortels van een orchidee hebben geen functie. Knip de takjes terug net boven het derde oog en hij zal daar weer een nieuwe scheut geven met nieuwe bloemen. In de nieuwe pot draai je voorzichtig alle wortels (inclusief de luchtwortels).

See also  Cameleon Orchidee Dendrobium

Na De Tweede Bloeiperiode Kunt U Deze Stengels Beter Wel Helemaal Afknippen.

In dit artikel vertellen we meer over de functie van luchtwortels en wat je ermee kunt doen. Knip ze dus nooit af! Orchidee knippen en verpotten (video) een orchidee bloeit enorm lang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.