Orchidee

Orchidee Verzorgen

Orchidee Verzorgen. Laat de plant even in het water staan en laat daarna goed uitlekken. De verzorging van orchidee binnenshuis is vrij eenvoudig.

Orchideeën zo je ze from groenepassies.nl

Zorg er gewoon voor dat ze niet bij de centrale verwarming staat, want dan droogt ze sneller uit. Geef orchideeën bij voorkeur zacht water, bv. Los de voeding in water op en dompel de plant erin.

Hoe Moet Je Orchidee Verzorgen?

Orchideeën kunnen zich na een korte periode van droogte snel herstellen zodra ze weer water krijgen. De meeste orchideeën komen uit een tropisch klimaat met gezonde lucht, veel licht en dagen met 12 uur licht (365 dagen per jaar). De orchidee is in staat om zowel via de bloem, blad als wortel het vocht op te nemen.

Als Je De Orchidee Echt Wil Verwennen, Ga Dan Voor De Dompeltechniek.

Romeo krijgt vaak de vraag hoe je het beste je orchideeën kunt onderhouden. Daarbij dompel je de kluit onder in een badje lauw water en laat je alles even staan. Geef water van kamertemperatuur en zorg ervoor dat de pot goed uitlekt om wortelrot te voorkomen.

Zien De Bladeren Er Niet Uit Zoals Zou Moeten?

De temperatuur ligt idealiter tussen 18 en 23 graden. Na de bloei kun je hem verzorgen, zodat hij weer opnieuw gaat bloeien. Het zijn makkelijke kamerplanten maar je moet wel rekening houden met de volgende aandachtspunten:

Dit Is De Dcm Orchideeënsubstraat.

Daardoor weten veel orchideeënliefhebbers ons te vinden als het om de verzorging van orchideeën gaat en daar zijn wij erg blij mee! Zorg er gewoon voor dat ze niet bij de centrale verwarming staat, want dan droogt ze sneller uit. Dan vind je hier hopelijk het antwoord.

See also  Orchidee Zimmerpflanze

Knip De Takjes Terug Net Boven Het Derde Oog En Hij Zal Daar Weer Een Nieuwe Scheut Geven Met Nieuwe Bloemen.

Na de bloei kun je hem verzorgen. De verzorging van orchidee binnenshuis is vrij eenvoudig. Een orchidee kan gerust tegen wat ochtendzon, maar zorg ervoor dat ze niet permanent in de zon staat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.